Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

sobota 28. března 2015

Nejen absinthová nejen víla - úvod

Věřím, že jste čekali něco úplně jiného... i já popravdě nečekala, že začneme nakonec vydávat epos zvaný Huu~ Nicméně ještě bude nějakou dobu trvat, než budu mít předepsanou novou povídku, tak abyste měli co číst, dávám prostor tomuto mnoha set stránkovému eposu. Rozhodně to ovšem neberte tak, že vám tu nabízím "něco", jen aby tu "něco bylo", Huu~ (nyní tedy Nejen absinthová nejen víla) mám opravdu ráda a jsem více než-li sžitá s postavami.

NEJEN ABSINTHOVÁ NEJEN VÍLA
Spolupráce se Seiriel



fandom -

Tohle je velmi složité. Je to ff nejméně na Sengoku Basaru plus mnoho dalších (níže seznam) anime/mangu, zároveň je to ff na naše vlastní ff a tím pádem je to naprostý orginál.

Sengoku Basara, Kuroshitsuji, Happy Tree Friends, Momogatari, Haikyuu!!, Nabari no Ou, Hetalia, House of five leaves, Eyeshield 21, Kuroko no Basket, One Piece, Free!, K Project, Dramatical Murder, Karneval, Wand of Fortune, KHR, Magi, Tokyo Ghoul, Mawaru Penguindrum, Amnesia, Dogs, Kamigami no Asobi, Makai Ouji, Bleach, Vacaloid, Togainu no Chi a všechny obrázky postav různých autorů, které se nám hodily.

- prohlášení -

Postavy z výše uvedených anime/mangy použity jen jako možné vzhledy postav, charaktery spíše se nepodobající. Všechny postavy patří jejich autorům. Tento příběh patří výhradně nám, stejně jako celý svět, v kterém se odehrává.

- předmluva -

Huu~ nyní Nejen absinthová nejen víla  je povídka, kterou jsme začali společně se Seiriel psát v únoru 2013 a celou tu dobu až doteď se jí s přestávkami (a radostně) věnujeme. Neřekla bych, že je to jedna povídka, spíše soubor příběhů různých postav v námi vymyšleném světě, kde existují "nejen víly". 
A právě proto jsem se to rozhodla vydávat teď, protože je to ideální povídka na vydávání krátkodobé, dlouhodobé a je ji možné téměř kdykoliv přerušit a zase se k ní vrátit, navíc má tolik stran, že vydrží na opravdu dlouho. A přestože její vydávání může být různorodé, kdykoliv se k ní dá vrátit, je ucelená a přivítá vás známá náruč různých sympatických postav řešící nějaký "aktuální" problém.

Nicméně začalo to jako fanfikce na MotoMoto, budiž tomu tedy zanechána velká nálepka MotoMoto a fandom Sengoku Basary. A všechny ty drobnosti, které jsme měli rádi na předchozích MotoMoto. Máme zda neodmyslitelného kamaráda od Chousokabeho Papoucha a tím pádem i trojčata, nezapomněli jsme na Dateho a všechny postavy se nám hezky propletly...
A k tomu všemu spoustu démonů, dlaků, draků, damaraků, andělů a všeho nadpřirozeného, co si dokážete jen představit.

- postavy -

Postupně budu s novými postavami seznamovat v každé nové kapitole v poznámce pod čarou, alespoň vzhledově, když už jsme si dali práci s hledáním předlohy ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat