Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

neděle 18. ledna 2015

(Ne)obsáhlý dotazník pro mé drahé čtenáře...

Mí drazí,
jistě jste si všimli - nebo alespoň já mám takový pocit - že jsem velmi vstřícná, co se týká odpovědí na vaše dotazy, ohledně povídek na přání je sice situace docela tristní, avšak to nebudeme připomínat ;). Ráda bych tedy požádala, aby mi ti, kteří mají chvíli čas, zodpověděli několik mých do komentářů. Chci si udělat lepší představu o vás, o sobě a o tomto místě. Mohlo by to pomoci něco zlepšit. A nebojte se -  já vím, že vy víte, že jsem krutovláce nezvládající jakékoliv náznaky nesouhlasu s mou absolutností, ale slibuji, že to zmírním  - odpovídat i třeba kriticky laděně. Samozřejmě nemusíte odpovídat na vše.



Pan Dotazník:

I. Obecně k mým projevům na internetu

1.1. Jak jste objevili tento blog?

 - Zajímá mne, zda se sem převážně přesunuli lidé, kteří mne znali ze Světa za ospalými víčky nebo se objevil někdo nový. A odkud tito noví přišli - například, zda má smysl dávat si reklamu na daily-slash nebo se více seznamovat s lidmi (třeba kdyby mne vám doporučili nějací vaši známí).
- Je to pro mne důležité i z toho důvodu, abych vás mohla zařadit do dvou skupin: co znají to dřívější; co poznali jen nynější.

1.2. Sleduje mne i jinde (tumblr, starý blog, FB fan stránka, nebo jste reálný stalker)? Proč ano/ne?

1.3. Máte nějaké návrhy, kde byste mne chtěli ještě vidět? (Literární servery, vlastně úplně cokoliv.)


II. O blogu

2.1. Chodíte sem číst mé povídky nebo mé ostatní články?

- Dala jsem vám nedávno vědět, že mne překvapila dívka, která sem chodila číst mé osobní články, nikoliv povídky. Tak by mne zajímalo, jestli byla úplná rarita. A hlavně tedy, zda bych se měla vrátit k tomu, abych psala více i jiných článků, než jen povídkových.

2.2. Vadí vám přítomnost toho druhého? Co si o tom myslíte?

- V případě, že jste čtenářem povídek, obtěžují vás osobní články a naopak. Případně - když přímo nevadí, jaký na to máte názor.

2.3. Zde je místo pro cokoliv, co byste chtěli k samotnému blogu říct. (Třeba k úpravě, čitelnosti, uspořádání.)


III. Psaní

3.1. Preferujete spíše fanfikce nebo originální tvorbu?

3.2. Jste spokojeni s tématy, o kterých píšu? Proč ano/ne? Chybí vám něco/toužíte po něčem?

3.3. Vadí vám vyhraněnost některých typů postav? (Všimli jste si, že existují takové postavy?)

- Všichni víme, že mám nějaké typové postavy, které se většinou objeví v povídkách. Někdo je "čarodějnice". Jiný je "dechberoucí a vždy dokonalý seme". A tak...

3.4. Připadá vám, že se v povídkách opakuji?

3.5. Líbili se vám - pokud je znáte - mé dřívější povídky víc? Proč ano/ne?

3.6. Preferujete spíše kratší nebo delší povídky?

3.7. Jaký máte názor na sex v povídkách?

- Měl by být detailnější, méně detailní? Neměl by být vůbec nebo naopak by se neměly objevovat povídky, kde není? XD

3.8. Máte raději mou samostatnou tvorbu nebo spolupráci s někým? Proč?

3.9. Zde můžete napsat cokoliv, co byste chtěli říct navíc k mému psaní - kladné i záporné názory.

3.10. Měli byste nějaké speciální přání na další povídku, co přijde po Zvířetem z klece?

IV. Ostatní

4.1. Uvítali byste, kdybych se více zmiňovala znovu třeba o j-rocku, anime, historii, kočkách... něčem, co víte, že u mne v životě má místo, ale tady to příliš neprojevuji?

4.2. Nakonec můžete zmínit cokoliv, co mi ještě chcete říct.

___
Předem děkuji všem, kteří zodpoví alespoň jednu otázku! ;)
A abych projevila, že mám zrovna náladu být v kontaktu s novými lidmi, tak se právě tady - při naší interakci zmiňuji -, že mi rozhodně nebude vadit, když mi napíšete na mail (demon.de.la.flamme(@)gmail.com ) nebo si mne přidáte na FB (Durcenwe Akuma).

25 komentářů:

  1. Vzhledem k tomu, že jsem ti vše odpověděla naživo, můžu jen říct - více fistingu a double-penetration do detailního sexu!! xDDDD (Ale žádné násilí... není to pěkné, když se jim to nelíbí... xD)
    Nicméně... taky si musím dát něco takového na blog, dobré to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, takové věci jsou dobré, akorát je reálně nikdo nevyplňuje xD
      Nicméně - vadí ti násilí?

      Vymazat
    2. Násilí jako takové ne, napsala jsem to špatně, myslela jsem jako bolestivý sex... a ani to ne, když se to oběma líbí, ale v určitých situacích mi vadí, když je někdo násilně znásilňován a nelíbí se mu to... Ono to celkově záleží na situaci, ale spíš nemám ráda znásilnění, než mám, i když pak jsou vyhryzovaté nebo mafiánské věci, kde je to zase dobré... A krocení, ale to je tak na hranici, tam jsou dobré a špatné věci... Záleží, jak se to podá... xD (Dycky, když si tak říkám, jak vlastně nemám ráda násilí při sexu, vzpomenu si na XanxSqu a říkám si, že vlastně mám... xDD Ale pak je chlapec X, kterého znásilní banda úchylů v parku, a to nemusím, když tam nejsou žádné cituvé vazby... xDDD)
      Je to složité, záleží to na ději a situaci a tak... xD

      Vymazat
  2. 1.1 Našla jsem tě ještě před tím, než jsi začala vydávat Redemption.
    1.2 ano/ano/ano/ ok to ne
    2.1 Krom reportů z konzertů pročítám tak všechno.
    3.1 I fanfikce na věci, který vůbec neznám, i originální povídky a to i několikrát, často se k oblíbeným kapitolám vracím a asi toho jen tak nenechám.
    3.2 Kdybych nebyla, tak to nečtu, líbí se na mi jaká píšeš témata, osobně si myslím, že jsi jeden z nejlepších autorů na internetu co znám a jsem strašně ráda, že jsem tě po tom, co jsi opustila Svět za zavřenými víčky zase našla.
    3.3 Nikdy jsem si toho nevšimla o.O
    3.4 Taktéž ne
    3.5 Mezi moje nejoblíbenější patří V skrytu duše, V očích panenek, Vyvrhel byl podle mě umělecké dílo, ale stejně si myslím, že budu tvou poslední povídku mít úplně nejraději :)
    3.8 Mám ráda tvou tvorbu, je něčím speciální
    4.2 Mrzí mě, že jsem nekomentovala dřív víc, potom co jsem začala psát mi došlo, jak důležitá je pro autora odezva

    Díky, že jsi =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, dala sis práci s vyplněním - to samo o sobě mne těší ;), ale s ohledem na obsah odpovědí jsem potěšená ještě mnohonásobně více. Také děkuji.

      Vymazat
  3. Ja som sa "presunula" z predošlého blogu a sledujem :) ťa len tuná....zväčša čítam len poviedky, aj keď si niekedy prečítam aj osobné články. Chodím tu však hlavne kvôli poviedkam. No ja veľmi nepozerám anime, takže v podstate je pre mňa všetko originálne, aj keď akú takú vedomosť o anime mám. Nemám pocit, že sa v poviedkach opakuješ. V tých skorších a na minulom blogu bolo viac sexu a to mi chýba, pretože spôsob akým si ho opisovala mi veľmi vyhovoval :D :P. Násilie nemám rada (v podstate som na tom rovnako ako to napísala Seiriel v komentáre). Radšej mám v poviedkach milovanie ako šukanie.... ) JaMi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec jsem nepředpokládala, že to skutečně někdo bude vyplňovat. :) Děkuji za tvůj čas.
      Oh. Více sexu - třeba s tím něco udělám. xD Pravda - já jsem docela alergická už jen na to slovo "šukání". :/

      Vymazat
    2. Lol no keď som videla ten siahodlhý text tak som si vzdychla, ale hold prekonala som tú lenivosť, ktorú tu spomínaš :P .
      3:) čo už so mnou, nevadia mi dlhé kapitoly ani poviedka, ale "pomer" musí byť vyrovnaný O:)

      Vymazat
  4. 1.1 Na tvůj blog jsem se dostal díky odkazu z jiného blogu - už si nepamatuji z kterého. Byl to ještě Svět za ospalými víčky, přibližně v době, kdy jsi dopisovala Vyvrhela.
    1.2 Ne, nemám tyto účty
    2.1 Čtu osobní články i povídky.
    2.2 Povídky i osobní články jsou pro mě zajímavé z různých důvodů. Líbí se mi, že ve svých osobních článcích píšeš všechno velmi upřímně, bylo by rozhodně zajímavé, kdybys jich psala víc, ale to záleží čistě na tobě ;).
    3.1 U fanfikcí je někdy nepříjemné, že autor nevyjádří postavy (popřípadě jejich vztahy) tak jak bych si úplně představoval. Proto spíše vyhledávám na stránkách s větším množstvím povídek než přes autora. U tebe mi zatím vše poměrně vyhovovalo. U mým oblíbených autorů (mezi které patříš ;)) preferuji originální povídky.
    3.2 Jsem poměrně spokojen s tématy o kterých píšeš, nicméně příjdou mi někdy trochu příliš temné. Jsem člověk, který má rád pozitivní a milá témata. To ovšem neznamená, že bych si někdy neužil trochu té temnoty :D.
    3.3 Všímám si, že se u tebe objevují typy některých postav často. Nepřijde mi na tom ale nic špatného, naopak mi to přijde zcela normální. Každý máme přece rádi svůj typ postav.
    3.4 Ne, myslím, že jsi poměrně originální.
    3.5 Nejvíc se mi líbí některé současné povídky a některé dřívější povídky. Myslím, že to nejde úplně porovnat.
    3.6 Záleží na tom, na co mám zrovna náladu ;).
    3.7 Upřímně řečeno, sex v povídkách často přeskakuji, ale chci aby tam byl :D. Ten vztah pak působí tak opravdověji, obzvlášť pak, pokud je velmi detailní nebo se tam objevují zajímavé praktiky XD.
    3.8 Mám rád tvou samostatnou tvorbu i spolupráce :).
    4.1 Mám rád anime, kočky i historii, o j-rocku toho moc nevím... Ale je hezké, když se vyjadřuješ o tom, co máš ráda. Například bych si rád přečetl nějaké pocity z nějakého anime, které si zrovna viděla. Nebo něco :D.
    4.2 Nevím co bych ještě řekl... Tvůj blog a tvé povídky se mi líbí hlavně díky tvé unikátní osobnosti, kterou jsou prodchnuté. Rád si čtu tvé názory na věci, protože jsou zajímavé a já je mohu porovnat s těmi svými. Také je hezké sledovat, jak se projevují v tvých povídkách. Prosím pokračuj v tom co děláš :)
    Tak, to jsem se "trochu" rozepsal :D Doufám, že nezním příliš jako stalker...
    Kroketa



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezníš jako stalker - stalkerské by bylo, kdybys mi řekl, jakou barvu mají mé ponožky dneska... ;)
      Vyplnil si to opravdu obsáhle a já jsem za to ráda, ačkoliv některé odpovědi jsou velmi "politické", tak mne těší. xD Opravdu děkuji ;) - slova jako upřímný, unikátní bylo hezké si přečíst.

      Vymazat
  5. 1.1. Sledovala jsem tě už na předešlém blogu


    1.2. Tumblr. a FB fan stránka. FB fan stránku kvůli novinkám na blogu, protože nejsem každou chvíli na bloggeru. Tumblr. z důvodu stalkerování tvých posedlostí a toho, co tě zajímá.

    1.3. Ráda bych tě viděla na nějakých literárních servrech. Myslím si, že je na čase, aby jsi svojí tvorbu prezentovala i jinde, než jen na blogu.

    II. O blogu

    2.1. Ráda čtu tvé deníkové příspěvky. Píšeš je čtivě a jde z nich cítit, že do nich vkládáš velkou část sebe, čehož si cením.

    III. Psaní

    3.1. Originální tvorbu. Fanfikce pisálka nerozvíjí. Má všechno tzv. naservírované na stříbrném podnose (osobnost, prostředí, vzhled...).

    3.6. Kratší. Dlouhé mě odrazují, ale můžeš zkusit rozdělovat kapitoly na části. To by mě snad už neodrazovalo od čtení :)

    3.7. Hlavně ze sexu v povídkách nedělej 50 odstínů šedi. Tu knihu bych s chutí podpálila.

    IV. Ostatní

    4.1. Uvítali bych to, protože mi to tu chybí.

    4.2. Nepolevuj v kvalitě svého blogu. S každým článkem z něho vyzařuje kousek tebe a ne každý bloger dovede i do deníkové článku vložit sám sebe a odhalit i své temné myšlenky a trápení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě jsem původně z literárního serveru přešla na blog a už jsem zůstala. Vlastně si nedokážu vybrat, kde bych se měla prezentovat. Vždy mi takové servery přišly hloupé, že nakonec to skončí tak, že se hodnocení rozdávají mezi přáteli a nebo jako poděkování za tvé dobré hodnocení u jeho (nebo stejně s negativní kritikou), Přišlo mi, že na literární servery chodí lidé jen dávat povídky, nikoliv je číst. Ale možná se to změnilo a tak neznám dobré místo, kde se teď usídlit.

      Osobně spíše čtu, když tak brouzdám po internetu (např. na daily-slash) a hledám novou krev, fanfikce. Máš tam jistotu, že se ti budou postavy a prostředí líbit. Ale je pravda, že končím u čtení ff na HP, protože to jsou asi tak jediné solidnější ff, co potkávám (ostatní v širším záběru psané - alespoň česky - fandomy v dnešní době jsou vesměs až odporné). A to opravdu nemám ráda pár drarry. Je těžké najít autory, kteří píšou dobré originální povídky, které přináší, co já hledám. Asi je i snadnější si to sám napsat - ale to pak není takový stoprocentní odpočinek.

      Tak jsem se rozepsala. xD
      Nicméně ti děkuji za tvé odpovědi a vlastně mne těší, že - asi i proto sleduješ můj tumblr - bys chtěla i více věci mimo psaní. Vlastně mi mé fanatické články o j-rocku také chybí. ;)

      Vymazat
  6. kruci, to je ale dotaznicek :D skoda zes ho neudelala pred nejake str i treba s animacemi (hlavne tam se daji nektere odpovedi odklidnout, a nemusi se vse pracne psat s prejizdenim do psaciho pole a aktualni otazky :D ) odpovedi:

    1.1 vlasne presne si nevzpominam jak jsem se sem k tobe dostala, ale jsou dve moznosti: na doporuceni Dasty a nebo jsem potrebovalo novou injekci s touhle drogou a "nahodou" jsem te nasla na netu (to nahodou je v uvozovkach ptz na 100pro vim ze se mezi reci o tobe D zminila x) )
    1.2 ano sleduji pres FB aby mi nahodou neuniklo nove hastereni Leviho a stareho smradlaveho opicaka x))
    1.3 chtela bych te videt IR ale to bys musela poradat sraz svych ctenaru neboli slezinu svych draku/hadu (nj copiring od Dasty :D )

    2.1 jsem tu jako konzumer yaoi *-* ale kdyz se naskytne prilezitost prectu si i jiny clanek.
    2.2 osobni clanky mi nevadi, prece je na mne co cist budu a co ne :)
    2.3. vic se mi libil minuly vzhled stranky, ale to je asi o zvyku

    3.1. ctu cokoliv co je yaoi/shounen-ai :D ale pairing pikachuXbulbasaur bych asi necetla :D
    3.2.jsem naprosto spokojena, a kdyz ne jdu se ukojit nekam jinam... treba k pornu ]:)
    3.3 vyhranenost postev mi nevadi, beru ji proste tak ze to takhle spisovatel chtel a ne jinak...
    3.4 niceho jsem si nevsimla... asi to bude tim, ze jsem moc povidek od tebe jeste neprecetla O:)
    3.5 drivejsi povidky ctu ted :D takze....
    3.6 ja ani nevim... ne vim, spis delsi cca 20kapitol, ale obcas mam chut jak na jednorazovku tak i na bichly :)
    3.7 mam rada sex,ale zas ceho je moc toho je prilis, takze myslim ze tak jak to je ted je to nej (y)
    3.8 primo vyhraneny nazor nemam, spis to je podle me pro spisovatele takove oziveni pri praci... jen ctenarum muze vadit casovy interval.
    3.9 nemam co vytknout... (nebo zatim? :D )
    3.10 co pak? pak nebude konec sveta? :O ale ne, jasne ze nee.... pak bys treba mohla byt dalsi kapitolovka... co treba nejaka ducharina? O_o

    4.1 nevim, myslim ze clanku o tehle vecech jsou spousty nekde jinde, ale myslim si, ze pokud k tomu mas nejaky osobni postoj (treba anime, ktere se ti strasne moc libilo) nevidim duvod proc o tom nenapsat.. doporuceni/recenzi/atd :)
    4.2.docela vystizny dotaznik, asi si z nas vytahla vse co potrebujes :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvažovala jsem nad tím, že to dám na nějaké stránky k tomu sloužící, ale nakonec jsem si řekla, že pro těch několik lidí - překvapilo mne, kolik vás se skutečně do vyplňování dalo - nemá asi ani cenu.

      Ano, Dasty - bývaly doby, kdy jsem byla jejím vzorem a ona byla mou pravidelnou čtenářkou, tak pokud ji znáš déle, asi se zmínila. :) Dříve - několik let nazpět - jsem takové srazy pořádala, i s přespáním, pokud někdo chtěl. Tak tři, čtyři proběhly - řekla bych. Možná víc, ale asi nebyly všechny přímo pro čtenáře, přestože čtenáři byli zvaní. Je to hezké takhle se setkávat. ;)

      Duchařina? Hmm... zajímavý nápad. Vlastně už tak trochu mám pojem o tom, co budu psát po grimmgeki, jen to asi bude velmi filozoficky a politicky kontroverzní a trochu se bojím, že mi to nebudete číst. xD

      Vytáhla xD I tobě děkuji za tvůj čas strávený u dotazníku. ;)

      Vymazat
    2. Rado se stalo, ale byla to drina :D

      Vymazat
    3. Dasty bylo potěšením doporučit :) A těší mne, že si Vlar našla cestu sem (ať už sem, nebo na minulý blog) i skrze mne.
      Pravda, mnoho tu už nebývám a nečtu. Moje srdce zůstalo za ospalými víčky... tam někde s Alicí a Gavriilkou, s Andrejem (a Akirou) a těmi, co tam zůstali...
      Tvoje tvorba má pro mne nesmírnou citovou hodnotu, Dé, vždyť jsi mne vytvářela a zachraňovala, když to bylo potřeba. Mohla jsem k tobě utéct v té době, když bylo zle, abych se schovala ve všech těch smutných náručích, co sami potřebovali zachránit. A bylo jich tolik... a vždycky jsem pro ně plakala, protože jejich osud byl horší, než můj... Ve tvých příbězích jsem si neuvědomovala, že jsou to "jen" příběhy, ale byly to osudy lidí, bytostí, kteří sdíleli moje utrpení a já jejich. Dali jsme si něco. Nikdy to nebylo jen jednostranné a nikdy to nepřestanu vnímat jako jistý druh přátelství a důvěry, co jsme si dali. Tys vytvořila něco naprosto fantastického, něco geniálního, co mě úplně sebralo a dalo mi to sílu, přestat se sakra litovat, protože někdo jiný na tom je daleko hůř něž já, i když nedýchá a není skutečný. A díky tobě vím, že všechny příběhy a konce nejsou jenom šťastné, protože štěstí je pohádka, ale v tomhle životě se prohrává. Díky tobě vím, že odsoudit někoho za něco je stejné jako odsoudit sebe za omezenost.
      Sakra, vždyť já byla... já jsem jen puberťák, který shodou šílených náhod narazil na bránu do jiné dimenze. Jsi jedna z nejlepších věcí, co se mi kdy mohli stát, přísahám. Tolik jsi mne změnila - oni, tvoje děti, tvoje příběhy mne změnily, pomohly mi žít, chápat, pomohly mi dostat se přes problémy, které už dnes vidím jinak, ale tehdy byly koncem světa. A ve tvých osobních článcích jsem se nacházela.... sama jsi inspirací. Pro spoustu lidí. Možná tomu ani nechceš věřit, ale je to tak. Jeden zapadlý homosexuální blog před lety... a kdo bych bez něj byla. Nejde ani o to, že byl o vztazích mezi muži, že byl takový, nebo takový... ale byl především o osudech a zážitcích o pocitech a tom, jak se s nimi vypořádat. Vždyť já byla ve věku, kdy se člověk utváří a formuje, kdy se hledá.... a našla jsem tebe. Snad bláznivě povím, že jsem se do tebe celé, celičké zamilovala jako školačka :D kterou jsem byla...
      Tys nezklamala, to já. Ale nezapomínám, Dé. Vím, že jsi, že píšeš a že se ti daří :) Stále chodím číst osobní články a sleduji tě :D (zním jako stalker).. ale nejsem pryč :) neodejdu. Zachránila jsi mě a já na to nechci zapomenout.
      Myslím, že jsi strašně výjimečný člověk a já tě svým způsobem vždy budu mít ráda :)

      Vymazat
    4. Je opravdu hezké, co jsi napsala, Dasty.
      Ačkoliv já osobně vidím své příběhy jinak, protože dle mého tam, když nic jiného, utrpení má smysl na rozdíl od skutečného života, pro mne jsou idylické. A ano, asi jsem tedy "zářila", nyní už to není pravda. Ale jsem ráda, že stále máš tuhle dobu v paměti.

      Vymazat
  7. 1.1 - Já jsem "přesunutá". Už nevím u jaké povídky, která byla napsaná ve spolupráci se Seiriel, jsem klikla na tvůj blog a líbil se mi. Ovšem kdybych nechodila k Sei, našla bych tě časem přes Daily slash.

    1.2 - starý blog mám ještě ve čtečce RSS kanálů, jinak já osobně nemám ráda sociální sítě typu FB, takže tam nejsem a nebudu.

    1.3 - jasně, v čítance a v povinné četbě! :-)

    2.1 - čtu dopsané povídky i ostatní články (právě proto se pořád ještě prokousávám tvým starým blogem).
    K těm osobnějším zápiskům - někdy je fajn "se vypsat" z něčeho; někdy, třeba později, se může něco obrátit i proti tobě, jako se to stalo Lamar, nebo La Petit Mort... Ale to se týká prakticky všech slashových autorek.

    2.2 - ne, nevadí, neobtěžují, je to jako návštěva u tebe doma, ale můj názor je, že nikdy nevíš, kdo tvůj blog čte.

    2.3 - Ta předchozí úprava, s černobílou fotkou toho, co měl nějaké jméno na K., byla moc pěkná. Tato se mi líbí míň, kromě toho je pro mě hůř čitelná. (Ovšem znám horší blog, s šedým písmem na černém podkladě.) Ale stejně si tvoje povídky stahuju do textového souboru a pak do čtečky, abych neseděla pořád u počítače. Je to tvůj blog, rozhoduje to, co se líbí tobě.

    3.1. Já jsem podobojí. Myslím si jen, že zrovna ty patříš k těm autorkám, které píšou vlastní tvorbu líp než FF.

    3.2 - jsem, protože - není to Harry Potter 100x jinak. :-)

    3.3 - až budu chtít nudné stereotypy, začnu číst mainstream.

    3.4 - no a? Každý se určitým způsobem opakuje. V detektivkách bývají mrtvoly, v dnešních školách upíři atd. Vím, že tohle zrovna nemyslíš, ale máš svůj styl psaní svých příběhů a své čtenáře. Můžeš trochu něco změnit (měníš se beztak jako člověk), s čím nejsi spokojená ty, ale měnit styl kvůli čtenářům cesta není.

    3.5 - nevím, nesleduju to časově.

    3.6 - delší. (Ale kratší povídky potřebuješ taky, pro nové čtenáře například.)

    3.7 - sexu přece není nikdy dost :-) Mně to zatím vyhovuje tak, jak to je.

    3.8 - já chci obojí

    3.9 a 3.10 - nic mě nenapadá.

    4.1 - ano, mě se to líbilo.

    4.2 - měla jsi v předchozím vzhledu vpravo takové povídání: Někteří lidé touží po svobodě... to bylo tvoje vlastní nebo odněkud opsané?

    fialka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V čítance a v povinné četbě - to mne pobavilo ;)
      Popravdě si myslím, že cokoliv člověk má na internetu, to se proti němu může obrátit. S tím se musí počítat nebo - jako já - si říkat, že nejsem tak "slavná" a "důležitá", aby někdo měl používat můj blog proti mně. Protože - na internetu je toho spousta, ale vesměs se o to (hlavně o osobní články) nikdo nestará a je to všem ukradené. (Dokud nezískáš třeba jako Bořivoj dost fanoušků, nestaneš se ikonou, až pak ti někdo začal psát, že "nahý cosplay není cosplay" a léčit si na tobě své komplexy.)
      Mé vlastní - většinou u citací uvádím odkud cituji.
      Děkuji, že sis dala tu práci s vyplněním. ;)

      Vymazat
  8. Když jsi autorkou ty, tak se ptám tebe: Nevadí, že si ten text opisuju do už třetího diáře? (Upozorňuju předem, že zápornou odpověď stejně budu ignorovat ;-) ).
    Protože je to absolutně výstižné - kdybys chtěla vědět proč.
    Takže s děkováním je řada na mě. Děkuji.
    fialka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí a jak si řekla, nejspíše bych neměla co proti tomu udělat, i kdyby vadilo xD

      Vymazat
  9. 1.1. Jak jste objevili tento blog?
    Hej, ja vlastne myslim ze asi opravdu nevim.

    1.2. Sleduje mne i jinde (tumblr, starý blog, FB fan stránka, nebo jste reálný stalker)? Proč ano/ne?
    No followuju te na tumblru, mam te na facebooku, a bydlim s tebou, so... :D

    1.3. Máte nějaké návrhy, kde byste mne chtěli ještě vidět? (Literární servery, vlastně úplně cokoliv.)
    ....Na tech prazskych koncertech bych te chtela videt...

    II. O blogu

    2.1. Chodíte sem číst mé povídky nebo mé ostatní články?
    Uprimne, ctu tve osobni clanky, i kdyz tva aktualni povidka mi vyhovuje fandomem x_o

    2.2. Vadí vám přítomnost toho druhého? Co si o tom myslíte?
    Nope

    2.3. Zde je místo pro cokoliv, co byste chtěli k samotnému blogu říct. (Třeba k úpravě, čitelnosti, uspořádání.)
    Tyjo, mas novej layout O__o (...I kdyz se mi ten predtim libil vic.)

    III. Psaní

    3.1. Preferujete spíše fanfikce nebo originální tvorbu?
    Fanfikce na jrock by nebyly? : P

    3.2. Jste spokojeni s tématy, o kterých píšu? Proč ano/ne? Chybí vám něco/toužíte po něčem?
    See above? : P

    3.3. Vadí vám vyhraněnost některých typů postav? (Všimli jste si, že existují takové postavy?)
    Nah, to patri ke stylu, a ja to beru jako yai manga styl v psanem slove, s temi archetypy :D

    3.4. Připadá vám, že se v povídkách opakuji?
    Hele, dokud nejsi Stephen King ;]

    3.5. Líbili se vám - pokud je znáte - mé dřívější povídky víc? Proč ano/ne?
    No byly tam nejake fanfikce na jrock... a porad mam v pameti tu s Manou v kostele a tu s Dadou v podpadcich s Kalmem v posteli, to byly dobre povidky...

    3.6. Preferujete spíše kratší nebo delší povídky?
    Nemam preferenci.

    3.7. Jaký máte názor na sex v povídkách?
    Ze jej mam radeji anglicky, a ze me za tento nazor soudis. :D

    3.8. Máte raději mou samostatnou tvorbu nebo spolupráci s někým? Proč?
    Myslim ze asi nemam nazor...

    3.9. Zde můžete napsat cokoliv, co byste chtěli říct navíc k mému psaní - kladné i záporné názory.
    Tu Daeovu krev bych si precetla, tho.

    3.10. Měli byste nějaké speciální přání na další povídku, co přijde po Zvířetem z klece?
    .....-mumla- moznanejakyjrock

    IV. Ostatní

    4.1. Uvítali byste, kdybych se více zmiňovala znovu třeba o j-rocku, anime, historii, kočkách... něčem, co víte, že u mne v životě má místo, ale tady to příliš neprojevuji?
    Ano.

    4.2. Nakonec můžete zmínit cokoliv, co mi ještě chcete říct.
    Nawh. V teto chvili me nic nenapada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, drsně ty! Vůbec bych nečekala, že se do toho pustíš a ještě tak poctivě. ;)
      Taky bych se chtěla vidět na pražských koncertech, ale to by nesměli koncertovat Adams xD
      Pravda, že já bych si Daéovu krev také ráda přečetla, měla bych ji konečně dokončit!!! T.T
      Stejně si nemyslím, že bys mé ff na j-rock četla ;)

      Vymazat
  10. 1.1. Přešla jsem z tvého minulého blogu.

    1.2. Tumblr - mimochodem je skvělý.

    2.1. I ostatní články, máš zajímavý náhled na svět.

    2.2. Nevadí. Je to tvůj blog, postovat můžeš, co chceš.

    2.3.

    3.1. Originální tvorbu. Jednoznačně.

    3.2. Docela ano. Nějak to oživit ale nikdy nevadí.

    3.3. Jsou hodně zřetelní, ale nevadí mi.

    3.4. Například máš některá oblíbená slova a fráze(jako koštovat), která dost používáš. A tím, že jsi jediná, koho znám, kdo používá třeba tohle slovo, tak to bije do očí. Mám dojem, že je toho víc, ale teď si to nemůžu vybavit. Dějově se neopakuješ.

    3.5. Ty úplně dřívější mi přišly jednodušší. Teď píšeš líp.

    3.6. Delší, ale střípky mají něco do sebe.

    3.7. :D :D :D :D Okay, takhle některé vztahy by byly dost divné a nereálné, kdyby v nich sex nebyl. Nejprve mě napadlo říct, že detailnějí popis už bych nečetla, ale :D, jsem zvědavá, četla bych to.

    3.8. Tvou samostatnou tvorbu si více pamatuju, nevím proč.
    3.9.
    3.10.

    4.1. Uvítám anime a historii.
    4.2.

    Manami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, další hodný čtenář, co dotazník vyplnil - vážně jsem takovou účast nečekala!
      Děkuji za pochvalu tumblr, sice aktivně se moc nepodílím na jeho skvělosti, ale berme, že věčné reblogování dobrých věcí stačí xD.
      Také se dívám trochu "pohrdavě" na některé starší povídky, protože jsou - asi jak říkáš - "jednodušší".

      Vymazat