Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

úterý 31. prosince 2013

Prázdný dům

Fandom: Kuroko no Basket
Postavy: Aomine Daiki, Kise Ryota
Omezení: 18+
Poznámka: Hehe. Tak na oslavu silvestra.
Volně návazné na jiná má [AoKise].

Zdroj: http://www.zerochan.net/1617116

Prázdný dům


Odkládali to, podvědomě oba věděli, že nesmí nic uspěchat, protože stále mezi nimi je toho tolik. Potřebovali být napjatí, toužit po sobě a snažit se, alespoň ten první týden. Najezená šelma přece nemá důvod lovit, tak ani oni by neplýtvali tolik energie na vzájemné vycházení. A že se těžko v jejich případě vycházelo – tolik nepochopených slov a gest, zbytečných nedorozumění a neskutečné snahy všechno urovnat snad nikdo jiný nikdy ve vztahu neměl. Na jedné straně mlčenlivost pochopená jako nezájem, na té druhé neuvěřitelná žárlivost a strach – nejhorší kombinace. A přece jim to ten týden vydrželo.
Stejně našlápnutý druhý narušila příležitost. Prázdný dům.
Kise se usmál, když mu Aomine otevřel dveře a protáhl se kolem něj jako kočka, která v žádném případě nechce zůstat venku, když se jí nabídl teplý gauč. Nechal ho zavřít a objal jej zezadu. Přirozeně vycítil, že modrovlasý potřebuje hodně doteků a mazlení, i když si o ně vůbec neříká a sám jen málokdy začne. Poznával to podle toho, jak se vždy uvolnil a najednou se nezdál tolik uzavřený sám do sebe.
Políbil ho pod ouško. „Jdu trochu pozdě, že?“ šeptl. „Focení se protáhlo, takže jsem domů nepřijel, jak jsem chtěl a nestihl jsem spoj sem, co jsem plánoval.“ Vysvětloval, pomalu si zvykal, že je to jen on, kdo mluví.
Dalo by se říct, že s Kisem Aomine mluvil nejméně, protože k němu toho tolik cítil. A on o citech nikdy nemluvil.
Modrovlasý se na něj otočil a zadíval se do jeho medově zbarvených očí. „Jedl si?“ zeptal se starostlivě a Kise se tomu musel usmát. Zajímal se o něj – sice to dával najevo jen kradmě, ale v jistých chvílích to bylo očividné.
„Mám chuť na Aominecchiho,“ zavrněl, aby ho trochu poškádlil. Dal mu ruce kolem krku a políbil ho na bradu. „A taky na pizzu,“ dodal potom.
„Takže?“
Světlovlasý jej kousl do brady za ten těžký výběr, kterému ho vystavil, poté se od něj odtáhl, vyzul se, odložil baťoh i bundu a pokrčil rameny. „Stvořil bych z toho takový časový hamburger – Aominecchi, pizza, Aominecchi.“ Palcem na noze mu šlápl na jeho, a poté se vesele rozeběhl nahoru do pokoje.
Choval se jako dítě, když byl šťastný. Nikdo mu to nemohl vyčítat.
Modrovlasý ho ovšem chytil dřív, než se do pokoje stihl dostat – neměl tak klouzavé ponožky – a snažil se ho trochu zpacifikovat, i když Kise se rozhodl, že se tak snadno nenechá. Po všem odstrkování a přetahování skončili polibkem, při kterém si světlovlasý stihl stáhnout obě ponožky a nechat je před pokojem na zemi.
Kousl ho do brady a vysmekl se mu, aby mohl skočit na Aomineho postel. „Vyhrál jsem,“ šeptl udýchaně a položil se na záda, nohu si přehodil přes druhou a zahýbal prsty. „Co dostanu za odměnu?“
„Zůstaneš hlady,“ přivřel oči modrovlasý, a i když se přiblížil k posteli, vypadal, že to myslí vážně.
Druhý se posunul na posteli tak, aby byl blíž okraji a na svého společníka dosáhl chodidlem. „Vážně?“ zavrněl a dostal se prsty na noze pod jeho tričko na holou kůži bříška nad lemem kalhot. Zvedl se na loktech a naklonil hlavu na stranu: „Ani kousek Aominecchiho nedostanu? Jen na ochutnání.“ Posunul se ještě blíž k okraji, aby mohl chodidlem vyjet až na jeho hruď a palcem se otřel o jednu jeho bradavku, přitom smyslně zavřel oči.
Myslíš si, že mě máš plně v moci?
Aomine ho chytil za kotník a docela nekompromisně mu roztáhl nohy, když dlaní sjel níže na koleno, jak se k němu ještě více přiblížil. Sklonil se nad ním a dlaní se opřel o postel.
Mám.
„Kterou část?“
Kise si uvědomoval, jak mu začalo bušit srdce, když se zadíval do těch tmavých očí. A přestože měl za sebou dost zkušeností a i s Aominem – dalo by se říct – měl dvakrát sex, prostě v tu chvíli cítil, jak se mu nahrnula krev do tváří, a že byl na rozdíl od druhého celý světloučký, muselo to být hned poznat. „Aominecchi je tak sexy,“ šeptl a skousl si bezradně ret.
Modrovlasý mu daroval jeden ze svých nečastých úsměvů a pohladil ho něžně po tváři. Nejspíše ho to potěšilo. Políbil ho na rty, a poté si lehl vedle něj. Vyhledal jeho ruku, aby s ním mohl proplést prsty.
Kise se vtulil pod jeho paží na rameno, takže byl objímán a na chvíli zavřel oči. Tak dobře se mohl cítit jen s modrovlasým. Popravdě poprvé zažíval, jaké to je být s někým, koho má skutečně rád, nejen jím byl přitahován.
Natočil se na bok a volnou rukou sjel na Aomineho poklopec, aby jej mohl rozepnout. „Tuhle část,“ šeptl, když už si byl schopný vybrat. Natáhl se pro polibek a pustil jeho ruku, aby se mohl přesunout níž.
Druhý bezděky projel prsty jeho světlými vlasy.
„Docela se divím, že jsem tě tehdy nepoznal,“ zašeptal Kise, když mu stáhl kalhoty. Poté to samé udělal i se spodním prádlem a olízl si ret. „Ale tohle chci udělat už dlouho,“ zavrněl, když vzal jeho penis do ruky a několikrát po něm přejel, než ho ochutnal. Byla pravda, že občas se mu myšlenky zatoulaly k Aominecchiho rozkroku, hlavně dříve, když ho ještě tělesně neznal. A to se nedalo říct, že by dres nebo to, co obyčejně modrovlasý nosil, ho jakkoliv obtahovalo. Jen Kise byl zvědavý a chtivý.
Aomine tiše sykl a spokojeně se pousmál. „Tohle si nechám líbit.“
„Ještě, aby ne,“ řekl mu na to světlovlasý, když se na okamžik zvedl a hravě ho kousl do podbřišku, než se vrátil k předchozí činnosti. Spíše si s ním jen hrál, než by skutečně směřoval k cíli. I tak to netrvalo moc dlouho, než se modrovlasému vyrýsovaly svaly, když vyvrcholil do Kiseho úst.
Olízl si znovu rty a klekl si vedle Aomineho. „Půjdu do sprchy a ty mezitím objednáš pizzu,“ řekl, jakoby právě prováděl věc naprosto běžnou a nebyl důvod se jí dále zaobírat.
Aomine se posadil a chytl ho za bradu, aby si ho přidržel při polibku. Nejprve ho jen políbil do koutků, než ho zatahal za spodní ret zuby. Předpokládal, že Kise bude takhle dobrý – nic jiného se od něj nedalo čekat. „Koupelna je tam,“ ukázal na druhé dveře, které měl v pokoji a začal se upravovat, aby nevolal do pizerie jako nějaký chlípník, co ho vzrušují poslíčci.

Světlovlasý se posadil na postel k pizze jen ve spodním prádle a tričku na spaní, vzal si jeden trojúhelníček a zazubil se, než se do něj zakousl. „Je dobrá,“ pochválil a složil si nohy do turku. „Nejsem dobrý kuchař,“ poznamenal, napadlo ho to k jejich dávnému rozhovoru – snažil se všechny tyhle dřívější omyly s druhým probrat, aby jim už nic ve vztahu nestínilo. „Ale zvládnu několik rychlých jídel.“
„Ale rád si fotíš, co jíš,“ poznamenal k tomu druhý.
„To každý.“
„Na mém mobilu nic takového není,“ zakroutil modrovlasý hlavou a vzal si druhý kousek – popravdě mu docela vyhládlo z čekání, až Kise přijde a z uklízení pokoje, aby se před ním něčím neznemožnil.
„Ten je plný jen mých fotek, co?“ mrkl na něj koketně světlovlasý a začal se vesele smát, když podle Aomineho ztuhnutí zjistil, že je to pravda. „Taky si tě nafotím, ať nejsem v nevýhodě,“ šeptl a přesunul se na posteli tak, aby se mohl o svého společníka opřít. „Mám se obout?“ napadlo ho , když dojídal kousek pizzy.
Druhý zakroutil hlavou. „Stejně bych ti je sundal,“ řekl mu, ale zarazil se. „Jednu,“ změnil názor.
Světlovlasý si olízl rty. „Víš, že jsi trochu úchyl,“ zasmál se a natáhl se pro svůj baťoh.
„Ty to nosíš...“
Kise našpulil rty, když si natáhl na jednu nohu nadkolenku. „Oba jsme,“ zapitvořil se potom a obul se do černé semišové boty na jehlovém podpatku. Svůdně nohu natáhl, poté přehodil přes tu druhou obyčejnou. „Ale ty trochu větší,“ zavrněl a klekl si na postel, aby mohl modrovlasého zezadu obejmout. Líbl ho pod ouško a více se do něj opřel. „Aominecchi,“ pověsil se na něj, „to tě mělo vyprovokovat k útoku.“
„Zbývá ještě půlka pizzy.“
„Jsi hrozný,“ postěžoval si světlovlasý a kousl svého přítele do ucha. Poté se zarazil – kde bral vlastně jistotu, že se Aomine nenaštve? Třeba už teď ho nemůže snést.
Druhý se natáhl dozadu a počechral ho ve vlasech. To byla ta jistota.
Poté zaklapl krabici a vstal, aby ji dal na stůl. Když se vracel, postavil se k posteli a prohlédl si Kiseho. Byl skutečně rozkošný, jak mu celý pohled zářil očekáváním. A krásný – kdyby se zatvářil tak, jak na fotkách, dokázal by k tomu být i sexy – takhle působil jen neodolatelně, jako kořist nikoliv soupeř. Aomine by mu nevěřil, že dokáže být tak dobrý v basketu, kdyby s ním a proti němu tolikrát nehrál.
„Takže?“ Světlovlasý zaváhal, zda se má posunout blíže k okraji nebo naopak hlouběji do postele.
Druhý si ho ještě chvilku prohlížel, než vlezl za ním. Trochu byl nervózní, jak se bál, že i tentokrát to, co se mezi nimi mělo odehrát, nesplní jeho představy – už nikdy se nechtěl cítit tak nechtěný. Přejel mu palcem po tváři a sklonil se pro polibek. Chtěl toho tolik slyšet z jeho úst, ale samotnému se mu slov nedostávalo.
Kise ho poškádlil podpatkem na lýtku.
„Tak ty takhle,“ zavrněl modrovlasý a položil ho na postel, přičemž se přesunuli hlouběji do postele. Poté se narovnal, aby mohl ulovit tu jeho neposednou nožku. Kousl ho přes silonku do kotníků a labužnicky přejel dlaní po jeho lýtku výš. Od basketu měl vypracované nohy a přece jim to takhle tolik slušelo.
Jeho přítel se na něj usmál a poškádlil ho i druhou, prsty zajel pod jeho tričko, poté ji položil na postel a posadil se, aby si k sobě mohl modrovlasého přitáhnout k polibku. Znovu se položil na záda a otřel nártem o Aomineho tvář. Nechal ho mazlit se se svým chodidlem a cítil se v ten moment jako nejobdivovanější milenec.
Modrovlasý se postupně přesunul kousavými polibky až ke kolenu, poté vetřel své boky mezi jeho stehna a znovu se vpil do Kiseho rtů.
„Tohle půjde všechno dolů,“ zašeptal ten mezi polibky a začal mu stahovat tričko. Chvíli to trvalo, než na Aominem nezbyla žádná látka, co by jej halila.
Světlovlasý se zapřel do jeho hrudi, aby si ho stáhl pod sebe a posadil se na jeho boky. Prsty mapoval svaly na bříšku druhého. A užíval si, jak je na jeho doteky nedočkavý, i když to nebylo tak dávno, co si s ním pohrál pusou. Byl rád, že alespoň v tuhle momenty je Aomine naprosto čitelný.
Zhoupl se v bocích a pousmál jeho okamžité reakci. Sklonil se pro polibek, poté rty přesunul na bradu a krk. Kousal. Aby mi tě nikdo neukradl.
„Bude to na fotkách,“ zavrněl modrovlasý, jak mu oplácel, že byl na něj hnusný při jejich prvním skutečném sexu.
Kise se narovnal a svlékl si tričko. „Máš vášnivou přítelkyni,“ odpověděl mu na to jen a navedl jeho ruce ke svým bradavkách. Měl rád, když mu je milenec dráždil.
„Plochou,“ konstatování.
Světlovlasý přivřel své kočičí oči a Aomine se opravdu chvíli bál, že mu odejde. Proto si ho k sobě pevně přitáhl a znovu vyměnil jejich pozice. Něžně začal líbat celou jeho tvář a hladit ho po hrudi a bříšku. „Krásnou,“ dodal tiše.
Druhý se natáhl a kousl ho do brady - odplata. Ovšem vypadalo to, že hrozba pominula. Spokojeně ho objímal a držel u sebe, přičemž se nedočkavě vybízel jeho rozkroku tím svým. Pustil ho ze svého sevření jen na tak dlouho, aby jej mohl zbavit spodního prádla a natáhl se pro lubrikant.
Světlovlasý se vybídl jeho prstům a nedočkavě přejížděl dlaní po paži, o kterou se jeho milenec opíral. Natahoval se pro polibky a trochu na něj věšel. „Už tě chci cítit.“
Aomine se dlouho nenechal pobízet. Kise si předtím dával dlouhou sprchu, bylo jasné, co za dveřmi koupelny dělá. A modrovlasý si jen skousával ret, když chodil okolo. Neskutečně natěšený. A asi by to příliš neustál, kdyby mu předtím od natěšenosti druhý nepomohl.
„V sobě,“ dodal spokojeně Kise, když do něj modrovlasý konečně pronikl a celý se k němu přitiskl. Všiml si, že i Aomine se třese – nebyl v tom sám. Ještě okamžik ho nepouštěl, než se mu sám vybídl. Bylo mu ukradené, kde všude ho druhý líbá a že po tom určitě zůstanou stopy, hlavně že ho líbal a tak vášnivě si ho bral.
Užíval si tíhu jeho těla na svém, ale že to chtěl prodloužit – ty okamžiky, kdy si naprosto rozuměli –, tak vyměnil jejich pozice. Dosedal na jeho vzrušení a byl celý nahý – až na botu a nadkolenku -, roztoužený a bezbranný. Skousával si ret a zapíral se dlaněmi o to pevné břicho.
A když Aomine sklouzl rukou z jeho boku na erekci, vedle to k tomu jedinému.

Kondom. Problesklo Aominemu hlavou, když bezděky a unaveně hladil světlovlasého po zádech. Ležel na jeho hrudi, použitý a vysílený, že jeho jediným pohybem byly nádechy a výdechy. „V pořádku?“ Slyšel – četl –, že to pak není moc příjemné,, když nepoužili kondom.
Kise zvedl hlavu a oči se mu leskly takovým štěstím a spokojeností, že to rozhodně v nepořádku nemohlo být. Kývl a vytáhl se výš, aby mu dal pusinku na bradu. Modrovlasý dostal přesně to chování, o jakém snil po jejich prvním sexu. Nemohl být víc spokojený. „Asi tě miluju, Aominecchi.“
„Daiki.“
Světlovlasý se vytáhl ještě výš a zadíval se do jeho tmavých očí. „Miluju tě, Daiki,“ řekl s důrazem na každé slabice a zůstal ho pozorovat.
„Taky,“ trochu plaše prohodil druhý a odklonil pohled.
Kise se zasmál a znovu se na něj přitiskl. „Už se tě nepustím.“
Aomineho pálila záda, jak jej jeho milenec poškrábal, a popravdě ani jeden se nemohl druhému posmívat, protože oba byli ocejchovaní podobně. Světlovlasý se bezděky otíral svými chodidly o ta svého milence a nechával se hladit. I když byla pravda, že by se měl jít umýt.
„Zajímalo by mne, kdes získal tyhle zkušenosti...“ šeptl po chvilce spokojeného ticha Kise.
„To ti neřeknu,“ zarytě.
Znovu se vytáhl tak, aby se mohl Aominemu podívat do očí. Žárlil. „Do...“ nestihl začít klást otázky, protože se modrovlasý vpil do jeho rtů.
Vyšetřování počká. Daiki-cchi~



13 komentářů:

  1. Pusinku? :D Jak jsem řekl, čím sladší, tím lepší :D Každopádně jsem rád, že jim to tak klape :D jinak máš nějakou vyhlídku na nové anime v roce 2014? myslím, že už jsme tady o tom mluvili, že rok 2013 byl celkem bohatý na (náznakově) yaoi anime, no uvidíme, co rok 2014 :D rozhodně by něco nového neškodilo...
    Kroketa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si nahrazuju cukr, co kvůli nemoci nemůžu čerpat z cukroví, proto asi tolik sladkého píšu XD Ale oni AoKise jsou sladcí!
      Vůbec netuším... nebude náhodou dvojka free! nebo Makai Ouji v letní sezóně? A taky Shingeki by mělo být, ne? A u shingeki se tentokrát asi trochu zastavím, protože se mi do hlavy dostal EruRi xD A jinak se nechám překvapit - věřím, že anime určitě jako vždy potěší ;)

      Vymazat
    2. Já právě taky nevím... Snk asi bude, ale jestli už příští rok... a ty další... no kdo ví? necháme se překvapit :D možná bude něco úplně nového, myslím, že už jim došlo, že tyhlety anime mají úspěch, tak se budou snažit vydat něco nového :)
      Kroketa

      Vymazat
  2. To je pěkná silvestrovská povídka xD :33

    OdpovědětVymazat
  3. :33333 krasa, uplne se mi to pred ocima odehravalo ]-) tesim se na dalsi dil, jak Kise bude "vysetrovat" a jestli to z nej dostane :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že pokud by to z něj dostal, tak by spadl pod stůl, jak by se smál a tentokrát to byl Aomine, kdo by se červenal XD

      Vymazat
    2. :O spadl pod stul? jakoze smichy? :D a jak Ao ke svym "zkusenostem" prisel? :^)

      Vymazat
    3. No, samozřejmě, že je přirozený talent, o tom žádná, ale myslím, že bylo dosti poučné jeho zkoušení na sobě v "A tak by prohrál"... a Kise by se mu smál, kdyby mu to vyprávěl určitě - to by si neodpustil. xD

      Vymazat
  4. Nevím, který z nich je roztomilejší. Když to čtu, mám v hlavě občas takové ty kýčovité pozadí plné kytiček a srdíček z romantických anime.
    Manami

    OdpovědětVymazat
  5. Oh... týden jim to vydrželo? Minule to vypadalo, že to nevydrží ani den... xDD
    Ale hezké s nimi... Jop, jop, AoKise jsou skvělí :)

    OdpovědětVymazat